Nieuwsarchief

Kerstactie 2017

KERSTACTIE 2017

Vanwege vertraging van de boot zijn de pakjes net niet op tijd aangekomen voor de kerstviering. Daarom is besloten om de cadeautjes op een aparte viering op drie koningen, 6 januari aan de kinderen uit te delen. Dat is inmiddels gebeurd en was een groot succes. 

Zie hieronder enkele fotos:

 

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken die een cadeau hebben gekocht voor 1 of meerdere kinderen! Zonder jullie is onze traditionele kerstactie niet mogelijk!

Bestuur Stichting Kansen voor Suriname

Opknappen huizen van arme gezinnen

Opknappen huizen van arme gezinnen. 

Vanaf 2016 zijn wij begonnen om arme gezinnen te ondersteunen met het opknappen van hun huis.
Gezinnen met kinderen wonen in houten huizen waarvan het dak geen bescherming biedt tegen de hevige regenval, zodat alles in huis nat wordt. De gezinnen hebben geen geld voor onderhoud of renovatie van hun huis. 

Inmiddels is het eerste huis aangepakt, zie hieronder de fotos. 

 

 

 

 

 

 

Kerstactie 2016

FOTOS KERSTACTIE 2016

De kerstactie 2016 is wederom een groot succes. Met kerst is er een grote dag georganiseerd door de blauwe zusters met een kerstvoorstelling, met eten en met het uitdelen van de cadeaus aan de kinderen. 
Zie hieronder enkele foto's van de zeer geslaagde dag.
Wij willen alle vrienden en donateurs heel hartelijk bedanken voor de enthousiaste reacties en deelname aan de actie. 

 

  

 

 

 

 

 

Juli 2015 Nieuwe fietsen voor Nos Kasita

Juli 2015:

Dankzij een donatie van onze Stichting hebben de kinderen van Nos Kasita drie nieuwe fietsen gekregen die zij kunnen gebruiken.

 

 

 

 

Sept 2015 Eindfeest Nos Kasita

September 2015

 

Molemann Mental Health heeft in opdracht van onze Stichting een groot eindfeest georganiseerd voor de kinderen van Nos Kasita. De krant "de Ware Tijd" heeft onderstaand mooi artikel daarover gepubliceerd:

 


Subcategories

Newsflash

Laatste nieuws

 

Voorjaar 2018 

Het project versterken sociaal emotionele ontwikkeling kinderen uit achterstandswijken is halverwege. De trainers zijn opgeleid om de trainingen te geven op in totaal 9 verschillende scholen. Deze trainingen zijn deels gedaan en ingepland voor de komende periode. De deelnemers zijn enthousiast en waarderen de training met een rapportcijfer van 8.3

Zodra het project klaar is zal daar verslag van gedaan worden op deze website. 

 

 

  


 

Fotos